Har du en passion for velsmagende, gastronomisk mad, og har du hele tiden lyst til at give dine smagsløg nye, spændende oplevelser?

Så er en madtur i København med Foods of Copenhagen lige noget for dig. Med forskellige ture rundt om i Københavns gader og stræder, kan du være sikker på at få stillet din gastronomiske nysgerrighed. Her vil du sammen med en guide begive dig rundt i København og undervejs gøre stop for at smage på mange forskellige delikatesser og retter.

Udover at dine smagsløg får en oplevelse, vil dit indre kokkehjerte få det samme, da der på hver restaurant, bar eller specialbutik vil være passionerede kokke til stede, som med stor viden vil fortælle om deres produkter.

Kom hjem med masser af inspiration

Om du er passioneret i et køkken eller blot en gang imellem kan lide at lave noget radikalt anderledes end du plejer, vil en madtur i København med Foods of Copenhagen give dig en god portion inspiration du kan tage med hjem. Der er lidt for enhver smag, og med tre forskellige ture at vælge imellem, vil der helt sikkert være noget, som fanger netop din gastronomiske nysgerrighed.

Fordele ved madture i København

Ikke nok med at du får en god portion inspiration med hjem på det gastronomiske plan, vil du også se København fra sider, du muligvis ikke har set den fra før. Som en del af turen vil guiden nemlig også vise dig så meget af København som overhovedet muligt. Det betyder, at du vil blive introduceret til steder, som du højst sandsynligt ikke ville finde på egen hånd, hvis mindre du er født og opvokset i byen. Derudover vil guiden komme med spændende historier om København og dermed gøre turen til en all-round kulturel oplevelse.

Skab dit eget personlige præg på madturen

Udover at arrangere offentlige ture med maks otte personer ad gangen, arrangerer Foods of Copenhagen også customized tours for grupper på helt op til 70 personer, som planlægges efter dine egne personlige præferencer og interesser.

De skræddersyede ture er ideelle for dig, der måske står og skal planlægge et polterabend, en teambuilding-tur eller en inspirationstur for en gruppe venner med interesse for det gastronomiske. Kun fantasien sætter grænser, og Foods of Copenhagen hjælper dig igennem planlægningen.