Der er typisk rift om de bedste locations til firmajulefrokosterne, hvorfor det er en rigtig god idé at bestille jeres julefrokost i god tid, hvis du ønsker at forkæle dine medarbejdere med en udsøgt oplevelse og forglemmelig aften.

Det er lige netop, hvad DFDS Seaways kan garantere, med deres anderledes julefrokost for firmaer til søs. Selve julefrokosten foregår på Oslofærgen, der sejler fra København til Oslo inklusiv en overnatning og lægger til kaj ved Oslo havn i seks timer, hvor der er mulighed for at shoppe, opleve byen, få en drink eller lignende.

Forkæl dine medarbejdere

En firmajulefrokost markerer året der er gået, hvilket giver anledning til at samles med kollegaerne og fejre det forgangne år. Det er vigtigt at forkæle sine medarbejdere indimellem og vise dem, at man sætter priser på deres indsats og hårde arbejde. Det er noget, der kan være svært at få tid og overskud til i hverdagen, der ofte kører i et højt tempo. Men julen er en rigtig god tid på året, der handler om omsorg og fællesskab, hvorfor det er et ideelt tidspunkt at anerkende sine medarbejdere på og gøre lidt ekstra for dem.

En mulighed kunne være at skippe planlægningen og den traditionelle ’suppe, steg og is’ julefrokost til fordel for noget mere spændende som et cruise på Oslofærgen mellem København og Oslo. Det er et todages event, der giver rig mulighed for kollegaerne til at nyde hinandens selskab og snakke om noget andet end arbejde.

Der bliver serveret lækker mad, spillet god live musik, og der er samtidig rig mulighed for at deltage i diverse aktiviteter som wellness ophold, kajak roning, cykling og sightseeing i Oslo by.

Spar på kræfterne og overlad planlægningen til Oslobåden

En julefrokost fra København til Oslo på Oslobåden er en genial idé, da man blot skal bestille turen og oplyse hvor mange deltagende, der er. Derefter sørger DFDS Seaways for resten, lige fra sengeopredning til madlavning, musik, aktiviteter, drinks i lange baner osv.

Billede: Harwich & Dovercourt