Kunne du godt tænke dig at arbejde med unge mennesker og give dem en god start på deres studieforløb og karrierevej, så kan du og din arbejdsplads overveje at blive godkendt som praktikplads. Det giver jer nemlig ikke kun ekstra arbejdskraft på arbejdspladsen, det giver jer også mulighed for at arbejde sammen med nogle energiske unge mennesker og dermed lære fra jer af jeres viden til disse unge mennesker.

Invester i din virksomheds fremtid

Vil du gerne give din virksomhed en endnu stærkere profil, så invester i jeres fremtid ved at tilbyde en praktikplads. Det kan nemlig bidrage positivt til virksomheden, der giver jer mulighed for at få indblik i den nyeste viden fra fagets uddannelse. Derudover vil i også få glæde af en motiveret elev, der kan være med til at udvikle jeres virksomheder og komme med nye gode forslag og ideer. Derudover er du også med til at øge uddannelsesniveauet i din branche, da du har stor indflydelse på din elevs læring. Derudover står Hotel- og restaurantskolen også klar til at hjælpe din virksomhed med gode råde i forbindelse med praktikforløb og processen med at starte op som praktiksted.

Ansøg nu og øg udbuddet af praktiksteder

Gør en elev glad og ansøg om at blive praktiksted nu. Det vrimler ikke med praktiksteder, og der er mange om buddet, så du hjælper ikke kun din virksomhed men også de mange håbefulde elever, når du bliver godkendt som praktiksted. Så hvis du gerne vil dele ud af din viden og erfaring og samtidig få en masse ny viden gennem din elev, så kan du ansøge om at blive godkendt som praktiksted gennem Hotel- og restaurantskolen.