Nyder du også at opleve nye spisesteder og god mad fra forskellige køkkener og kulturer? Så er København bestemt ikke en dårlig by at gøre det i, da København byder på et mad mekka uden lige og et hav af gode og forskellige spisesteder, der vil vække dine smagsløg til live.

Der findes rigtig mange gode steder i København, der hverken behøves at være fine eller dyre for at præstere fremragende mad, god service og en hyggelig atmosfære.

Mad med forskel

Der findes flere forskellige oaser rundt omkring i København, hvor man finder diverse spisesteder med mad fra italiensk til dansk og indisk samt steder hvor street food har vundet frem, hvor forskellige typer mad også vil være at finde.

  • Copenhagen Street Food er et af disse steder, hvor man kan få en masse forskellig street food. Det ligger på Papirøen, hvor man både kan komme til med havnebus, på gåben, cykel og i bil. Den nye cykel- og gangbro fra Nyhavn er i øvrigt lige åbnet, hvilket gør det noget lettere at tilkomme Papirøen og al den lækre mad. Her finder du alt lige fra kebab, til mexicansk, gourmet burgere, sund proteinrig mad, desserter, is, øl og meget meget mere. Det er et rigtig godt sted, hvis man ikke kan blive enige om, hvor man vil spise, da konceptet går ud på, at man kan sidde samlet i hyggelige omgivelser inde eller ude, selvom man køber mad fra forskellige boder. Det er et rigtig godt socialt initiativ, hvor der også løbende holdes diverse events.
  • Kødbyen eller the Meatpacking District har været i rivende udvikling gennem de seneste år, og har dermed gået fra at være et kedeligt industrikvarter, til et livligt kvarter hvor mange københavnere tiltrækkes både i hverdagene og weekender, hvor der ofte afholdes forskellige arrangementer. Her finder man også et stort og blandet repertoirer af restauranter med forskellige mad fra fisk til langtidstilberedt kød på Warpigs, udsøgt pizza på Mother, overdådige burgere på Tom’s Burger Joint osv.
  • Torvehallerne eller det gamle grønttorv ved Israels Plads har også fået sig en make-over, hvorfor det også i dag er et menneskeligt flueplaster, der tiltrækker mængder af madglade og sociale mennesker. Her kan man både købe delikatesser og madvarer med hjem eller sidde og nyde et lækkert måltid i hyggelige omgivelser lige midt i byens puls.