Ikke-kategoriseret

Forkæl dine medarbejdere med en lækker julebuffet

e837b20629f0043ecd0b470de7444e90fe76e6d21eb8134196f7c4_640_christmas-dinner

Efterårskulden har indfundet sig, og dagene bliver både kortere og mørkere. Det er tid til at forkæle dine medarbejdere med årets julefrokost. Ligger din virksomhed i København, og mangler du professionel og luksuriøs catering til dit firma event, så er en julebuffet fra Jespers Torvekøkken det rette valg.

God mad til hver en smag

Med en eksklusiv julebuffet fra Jespers Torvekøkken kan du være helt sikker på, at alle dine medarbejdere får en god oplevelse. Den varierede julebuffet indeholder alt, hvad der forbindes med den danske, traditionelle julefrokost, men er samtidig tilberedt med et lille tvist, som gør denne buffet til noget helt særligt. Uanset om dine medarbejdere er til fisk eller frikadeller, findes det i julebuffeten, og alt er selvfølgelig lavet fra bunden af de lækreste råvarer.
Synes du, at dine medarbejdere fortjener ekstra forkælelse, eller har du yderlige ønsker til julebuffeten, så kan du sagtens købe tilvalg til menuen. På den måde kan du sikre dig, at der er noget til en hver smag, hvis nogle af dine kollegaer skulle kræve særlige hensyn.

Rør ikke en finger

Med catering fra Jespers Torvekøkken behøver du ikke at røre en finger. Den eftertragtede julebuffet kan bestilles lige til døren, uanset hvor i København din virksomhed befinder sig. Er din virksomhed stor, og har du mange medarbejdere, kan serveringspersonale også findes hos Jespers Torvekøkken. Selvom buffeten er selvbetjent, er det skønt at have professionelt personale til at skænke drikkevarer og rydde af. På den måde kan du koncentrere dig om at hygge om dine medarbejdere og have en god og bekymringsfri aften. Hvem siger, at det skal være stressende og hårdt at være vært? Læn dig tilbage og nyd at være en del af den gode stemning. Du behøver ikke at røre en finger.