Frokostordning på arbejdspladsen skaber et bedre arbejdsmiljø

Vil i gerne skabe et bedre miljø på arbejdspladsen, så kan i med fordel overveje en frokostordning. Jespers Torvekøkken har mere end 25 års erfaring med catering til blandt andet virksomheder, og de har desuden fokus på at skabe sunde og lækre frokostordninger.

3 grunde til at spise frokost med kollegaerne

  1. Det øger produktiviteten
    Flere studier har vist, at det at spise frokost med kollegaerne og i det hele taget at sørge for at afholde sin frokostpause, er med til at øge produktiviteten på arbejdspladsen. Nogle vil måske mene, at man kan være mere produktiv, hvis man bare spiser sin frokost samtidig med, at man arbejder. Men det forholder sig faktisk sådan, at en pause midt på dagen, hvor man slet ikke beskæftiger sig med arbejdet, men i stedet for hygger sig med sine kollegaer over en sund og lækker frokost, er med til at øge produktiviteten på arbejdspladsen. Derfor er det en rigtig god idé at have en frokostordning på arbejdspladsen, således at virksomhedens kultur opfordrer til denne adfærd.
  2. Det er et netværksværktøj
    At have en frokostordning kan også være en effektiv måde netværke internt med kolleger på. Det er både for at opretholde venlige relationer og for at skabe forbindelser til kolleger i fjerntliggende afdelinger. Det skaber en bedre stemning på arbejdspladsen, og en bedre stemning skaber gladere medarbejdere, hvilket i sidste endnu vil gavne virksomhedens omsætning.
  3. Det gør medarbejderne gladere
    Hvis man kan skabe et miljø, hvor folk etablerer venskaber med folkene omkring dem, vil folk blive lykkeligere på deres job, næsten uanset det arbejde de laver. At have en frokostordning på arbejdspladsen vil altså bidrage til et bedre arbejdsmiljø, hvor folk generelt bekymrer sig mindre og er gladere for at komme på arbejde.