shutterstock_528772270

Jespers Torvekøkken er en catering service, der har mange års erfaring med at lave mad. De nyder at eksperimentere i køkkenet og skabe nyfortolkninger af klassiske retter med et højt fokus på økologi, gode råvarer og glæden ved madlavning. Jespers Torvekøkken skaber derved ærlig og herlig mad som de selv beskriver deres service. En af deres koncepter består af byg-selv receptionsmad, som leveres ud af huset i København og omegn. Selve byg-selv konceptet betyder, at man selv kan vælge imellem en masse forskellige småretter og sammensætte sin egen buffet.

Hvad giver anledning til at holde en reception?

I bund og grund er det jo helt op til en selv, hvilke begivenheder, man ønsker at afholde som en reception. En reception er typisk en stående social begivenhed med mad og drikkevarer arrangeret til at velkomme flere særlige gæster til en begivenhed. En reception kan også være en form for åbent-hus arrangement, hvor folk kan komme og gå som det passer dem. Det betyder også, at det kan være svært at time maden. Derfor kunne take away receptionsmad fra det københavnske firma, Jespers Torvekøkken, være et rigtig godt alternativ.

Der er flere forskellige begivenheder, der kan give anledning til at holde en reception. Et typisk åbent-hus receptionsarrangement kunne være en reception på arbejdet, hvor man fejrer at have været en del af virksomheden i en bestemt årrække. Her ville man typisk invitere kollegaer, venner og familie på lidt mad og drikke på arbejdspladsen, hvorved receptionsmad ud af huset igen ville være en god løsning. Derudover kan man også holde en reception i forbindelse med et bryllup, som fejring af en gennemført uddannelse, ved en rund fødselsdag, barnedåb eller lignende. Det er egentlig op til en selv, om man ønsker at holde en stor fest eller bare markere det med en reception og noget lækker receptionsmad. Sidstnævnte er i hvert fald en del nemmere at overskue.